Przepis na frittatę ze szpinakiem

Przepis na frittatę ze szpinakiem

Przepis na frittatę ze szpinakiem

Przepis na : śniadanie

Frittata z warzywami     Urozmaicenie, to podstawa w menu naszej kuchni, naszego jadłospisu. Jajka są jednym z najczęściej używanych produktów do zrobienia śniadań, czy też wielu innych potraw, a także deserów.  👉Jak zrobić frittatę warzywną❓     Robienie jest z grubsza podobne do zrobienia omletu. Jedna ciekawa różnica to taka, że frittatę nie koniecznie musimy smażyć na patelni, bo możemy zrobić taką frittatę w piekarniku. Zapraszamy na przepis na frittatę ze szpinakiem. M... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

Agnieszka SnochAgnieszka Snoch

Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, omlet

Inne przepisy z Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.