Szybki BIGOS na kiełbasie Ostatnio Agnieszka wprowadziła do naszego menu bigos z cukinii. To chyb tak na zakończenie sezonu na cukinie. Smak Tradycyjnego bigosu chyba wszyscy znają, a bigos gości na polskich stołach od XVII choć w wersji elitarnej nie było tak kapusty. Kapusta pojawiła się dopiero w XVIII wieku, a jak widać historia zatacza koło i znowu odsuwamy się od kapusty i zastępujemy ją zdrowszymi warzywami jak np. cukinia. Link do... czytaj dalej...
Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.