Mamy porę, która obfituje w owocowe bogactwo. Wprawdzie, wiosna nas nie rozpieszczała, ale i tak nie ma co narzekać na braki. Jak widać, jeżyny dopisały i to nie tylko ilościowo, ale też jakościowo. I nie trzeba wcale wymyślnych potraw, aby korzystać z ich smaku. Naleśniki: Przepis -------> TU Nadzienie: 0, 5 kg dobrej jakości SERKA 2 łyżki soku z cytryny 2 łyżki skórki otartej z owocu cukier do smaku 2 szklanki jeżyn Oraz: masło do smażenia cukier puder do posypania Serek mieszamy z pozo... czytaj dalej...
Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.