Mięso z kurczaka w słoiku w galarecie Kurczak w galarecie w słoiku, sprawdzony przepis na pyszną drobiową konserwę. Kurczak konserwowy w słoiku zrobiony dziś na jutro i później. Jak zrobić mięso z kurczaka w słoiku? Taka domowa konserw to znakomity pomysł na szybki obiad na ciepło lub na zimno na kanapki. Konserwa z kurczaka w słoiku to pomysł na każde mięso drobiowe. Mogą to być udka kurczaka w słoiku jak i pierś w galarecie. Pyszny kurczak w galarecie bez żelatyny, to także mięso w słoiku na wyjazd, jak i... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.