Przepis na : obiad
Naprawdę niewiele trzeba, aby nieźle odstawić zwykłego kotleta. Wcale nie są potrzebne wymyślne dodatki czy też dużo przygotowań. Wystarczy odrobina fantazji i mamy świetną, smaczną sztukę mięsa. Kiedyś już było nadzienie z natki i grzybów, ale do środka, dziś to będzie szybsza wersja czyli kopczyk na wierzchu. 4 gotowe kotlety z piersi kurczaka 30 dkg pieczarek 0,5 szklanki posiekanej natki łyżka masła łyżeczka majeranku łyżeczka pieprzu ziołowego 1/3 łyżeczki czarnego pieprzu sól do smaku ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.