Bardzo stary przepis na faworki

Bardzo stary przepis na faworki

Bardzo stary przepis na faworki

Prosty przepis na faworki Wśród wielu nowoczesnych przepisów czas na stary przepis na faworki i odwieczny dylemat co zrobić aby faworki były kruche? UWAGA! Dziś mowa o tzw. chruście, delikatnych kruchych faworkach. Śmiało mogę powiedzieć, że to przepis babci na faworki, takie na kwaśnej śmietanie, smalcu i całych jajkach. Mało tego, faworki są bez spirytusu, octu itp. i nie chłoną tłuszczu. Tradycyjny przepis na faworki Co trzeba zrobić, żeby faworki były kruche? Mało robić, ponieważ dużo roboty tylko im zasz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta moja pasja

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 najlepszych przepisów na Tłusty Czwartek

Według chrześcijańskiego kalendarza jest to ostatni czwartek przed wielkim postem, znany również pod inną nazwą „zepsuty czwartek”.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Autor

Elżbieta DziurkowskaElżbieta Dziurkowska

Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.

Inne przepisy z Dieta moja pasja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.