Tort z musem i ganache czekoladowym (biszkopt genueński) - warsztaty z Twardym Szparagiem

Tort z musem i ganache czekoladowym (biszkopt genueński) - warsztaty z Twardym Szparagiem

Tort z musem i ganache czekoladowym (biszkopt genueński) - warsztaty z Twardym Szparagiem

https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Niedawno miałam okazję uczestniczyć w warsztatach, którego tematem przewodnim było pieczenie idealnego tortu. Odbyły się one w Studiu Kulinarnym Atuty , a prowadził je sam Walentyn Pankiewicz , znany jako "Twardy Szparag" (finalista "Polskiego Turnieju Wypieków", uczestnik I edycji "MasterChefa", absolwent Akademii Kurta Schellera). Relację zdam w osobnym poście (było suuuper), tak samo jak zdradzę Wam kilka trików, które w prosty sposób ułatwia... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Autor

Di gotujeDi gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekolada, biszkopt, tort, torty, ciasto, krem, mus, krem czekoladowy, ciastka kremówki, szparagi, syrop, ciasta z masa, gorąca czekolada, biszkopt idealny, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto owocowe, szybkie ciasto, ciasto z musem czekoladowym, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, proste ciasto, szybki tort bez pieczenia , szybkie ciasto bez pieczenia, proste i szybkie ciasto

Inne przepisy z Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.