Soczysta łopatka wieprzowa pieczona w rękawie

Soczysta łopatka wieprzowa pieczona w rękawie

Soczysta łopatka wieprzowa pieczona w rękawie

Przepis na : obiad

Łopatka jest miękka, soczysta i niezwykle aromatyczna!  Ciepłe mięso to doskonała propozycja na obiad, a po ostygnięciu idealnie nadaje się na kanapki. Możecie użyć innego rodzaju mięska, zapewniam że stosując się do rad podanych w przepisie - każde będzie smakowało wyśmienicie. Polecam! 1,2-1,5 kg łopatki wieprzowej 3 ząbki czosnku Marynata: 3 łyżki oleju 1,5-2 łyżeczki przyprawy uniwersalnej 1 łyżeczka tymianku 1 łyżeczka estragonu 1 łyżeczka majeranku 1/2 łyżeczki papryki ostrej 1/2 łyżeczki papryki sło... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.