Sałatka zawiera kilka składników i jest bardzo prosta w przygotowaniu. Świetnie sprawdzi się jako lunch, lekka kolacja, a nawet dodatek do obiadu oraz potraw z grilla. Bardzo z mężem ją lubimy! Polecam. 4 jajka 4 pomidory 1/2 pęczka dymki lub szczypiorku Dodatkowo: 2 łyżki majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego sól, pierz Jajka należy ugotować na twardo i po ostudzeniu obrać oraz pokroić w grubszą kostkę. Natomiast umyte i osuszone pomidory pokroić tak samo, a szczypiorek drobno posiekać. Następnie wszys... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...