Pieczeń z mięsa mielonego z jajkiem/Pieczeń rzymska

Pieczeń z mięsa mielonego z jajkiem/Pieczeń rzymska

Pieczeń z mięsa mielonego z jajkiem/Pieczeń rzymska

Przepis na : obiad

Uwielbiam domowe pieczenie z mięsa mielonego, więc często je przyrządzam z różnymi dodatkami. Tym razem chciałam Wam zaprezentować prostą i lubianą przez wszystkich wersję z jajkiem. To doskonała propozycja na ciepło do obiadu lub na zimno do pieczywa. Pieczeń jest bardzo smaczna oraz dzięki jajkom wygląda dość efektownie. U mnie sprawdza się na co dzień i podczas rodzinnych imprez. Polecam! Ps. Zerknijcie też moją pieczeń z warstwą szpinaku - klik .  (Forma o wymiarach około 8 cm x 20) Warstwa mięsna:... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

Di gotujeDi gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, tarta, mięso, mięso mielone, bułki, obiad, mięsa pieczone, impreza, szpinak, pieczywo, przekąski, przystawki, wielkanoc, przekąska, boże narodzenie, tarta na słodko, przekąski na ciepło, przekąski na impreze

Inne przepisy z Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.