Pieczeń z mięsa mielonego przekładana szpinakiem

Pieczeń z mięsa mielonego przekładana szpinakiem

Pieczeń z mięsa mielonego przekładana szpinakiem

Przepis na : obiad

 Taką pieczeń przyrządzam już od wielu lat, więc poniższa receptura jest niejednokrotnie sprawdzona i bardzo zachwalana przez moją rodzinę oraz znajomych. To doskonała propozycja na ciepło do obiadu lub na zimno do pieczywa. Pieczeń jest bardzo smaczna i dzięki pysznej warstwie szpinaku wygląda naprawdę efektownie. U mnie sprawdza się na co dzień i podczas rodzinnych imprez. Polecam!  (Forma o wymiarach około 10 cm x 22) Warstwa mięsna: 500g mięsa mielonego (u mnie tym razem wieprzowe) 1 cebula 1/2 ugoto... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

Di gotujeDi gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, mięso, mielone, mięso mielone, tarta, mięsa pieczone, obiad, bułki, impreza, warstwowa, pieczywo, pieczeń z mięsa mielonego, przekąski, przystawki, wielkanoc, przekąska, boże narodzenie, tarta na słodko, przekąski na ciepło, przekąski na impreze, przekąska na imprezę

Inne przepisy z Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.