Pasztet drobiowy z grzybami

Pasztet drobiowy z grzybami

Pasztet drobiowy z grzybami

 Uwielbiam domowe wyroby, ponieważ "wiem co jem"! Pasztet ten smakuje rewelacyjnie - jest niezwykle aromatyczny, zwarty i doskonale się kroi. Idealny na zimno - jak i na gorąco, a u mnie często znika już po wyjęciu z piekarnika... Nieupieczona masa może również posłużyć jako farsz np. do pyz czy naleśników.  Zerknijcie też na inne moje pasztety - klik . Polecam! (2 średnie keksówki) (*) 2 duże ćwiartki z kurczaka (całkowita waga 1,3-1,4 kg) 50g grzybów suszonych 1 marchewka 1 pietruszka 3 liście ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Autor

Di gotujeDi gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, grzyby, mięso, ziemniaki, kurczak, naleśniki, wątróbka drobiowa, drobiowe, ciasto, naleśnik, marchewka, bez pieczenia, jajka z farszem, mięsa pieczone, pieczone ziemniaki, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, kurczak z warzywami, ciasta z masa, kurczak pieczony, naleśniki z warzywami, ciasto na naleśniki, ciasto na zimno

Inne przepisy z Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.