Pasztet drobiowy z grzybami
Pasztet drobiowy z grzybami
Uwielbiam domowe wyroby, ponieważ "wiem co jem"! Pasztet ten smakuje rewelacyjnie - jest niezwykle aromatyczny, zwarty i doskonale się kroi. Idealny na zimno - jak i na gorąco, a u mnie często znika już po wyjęciu z piekarnika... Nieupieczona masa może również posłużyć jako farsz np. do pyz czy naleśników. Zerknijcie też na inne moje pasztety - klik . Polecam! (2 średnie keksówki) (*) 2 duże ćwiartki z kurczaka (całkowita waga 1,3-1,4 kg) 50g grzybów suszonych 1 marchewka 1 pietruszka 3 liście ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasztet, grzyby, mięso, ziemniaki, kurczak, naleśniki, wątróbka drobiowa, drobiowe, ciasto, naleśnik, marchewka, bez pieczenia, jajka z farszem, mięsa pieczone, pieczone ziemniaki, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, kurczak z warzywami, ciasta z masa, kurczak pieczony, naleśniki z warzywami, ciasto na naleśniki, ciasto na zimno
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz