Karkówka/schab/szynka pieczone w czerwonym winie

Karkówka/schab/szynka pieczone w czerwonym winie

Karkówka/schab/szynka pieczone w czerwonym winie

Przepis na : obiad

  https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis wykorzystywałam już niejednokrotnie i z różnego rodzaju mięsem wieprzowym. Tu przedstawiam karkówkę. Mięso zawsze wychodzi, miękkie, soczyste i niezwykle aromatyczne. Doskonale się kroi i nie rozpada. Idealnie pasuje do chleba - na kanapkę, jak również po podgrzaniu - na smaczny obiad.   1 kg karkówki/schabu/szynki bez kości (najlepiej mięsa w miarę wąskiego) 1 cebula Przyprawy:  sól, papryka, pieprz, curry 1 garść maje... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.