Gulasz z indyka z pieczarkami i delikatnym sosem serowym

Gulasz z indyka z pieczarkami i delikatnym sosem serowym

Gulasz z indyka z pieczarkami i delikatnym sosem serowym

Przepis na : obiad

 Szybka i smaczna propozycja na dość delikatny, a jednocześnie syty obiad. Mięso z indyka jest miękkie, aromatyczne i idealnie łączy się z pieczarkami oraz lekkim sosem z serka topionego. Może serek topiony nie jest zbyt zdrowy, ale raz na jakiś czas nikomu nie zaszkodzi.  To dzięki niemu sos był pysznie kremowy i kusił zapachem. Pycha! (3 porcje) 500g mięsa z indyka (u mnie z udźca) 250g pieczarek 1 cebula   2 listki laurowe   5 ziarenek ziela angielskiego papryka słodka w proszku sól, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.