Gulasz z indyka z pieczarkami i delikatnym sosem serowym
Gulasz z indyka z pieczarkami i delikatnym sosem serowym
Przepis na : obiad
Szybka i smaczna propozycja na dość delikatny, a jednocześnie syty obiad. Mięso z indyka jest miękkie, aromatyczne i idealnie łączy się z pieczarkami oraz lekkim sosem z serka topionego. Może serek topiony nie jest zbyt zdrowy, ale raz na jakiś czas nikomu nie zaszkodzi. To dzięki niemu sos był pysznie kremowy i kusił zapachem. Pycha! (3 porcje) 500g mięsa z indyka (u mnie z udźca) 250g pieczarek 1 cebula 2 listki laurowe 5 ziarenek ziela angielskiego papryka słodka w proszku sól, ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, gulasz, pieczarki, indyk, sosy, obiad, grzyby, mięso na obiad, zupa, pieczarki w sosie, pieczarki do obiadu, obiad na szybko, szybki obiad, szybka zupa
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję