Ciasto drożdżowe zawijane z dżemem i kruszonką

Ciasto drożdżowe zawijane z dżemem i kruszonką

Ciasto drożdżowe zawijane z dżemem i kruszonką

        Ciasto drożdżowe zawijane z dżemem i kruszonką jest tak smaczne, że zaczyna znikać jeszcze zanim ostygnie. Uwielbiam je cieplutkie z kubkiem mleka lub kakao. Ciasto jest miękkie, ładne wyrasta i zawsze się udaje! Lubicie ciasta drożdżowe ? Koniecznie wypróbujcie ten przepis na drożdżówkę z dżemem i kruszonką !      Ciasto drożdżowe zawijane z dżemem i kruszonką - składniki: (Keksówka 10 x 30 cm)   500g mąki pszennej 50g świeżych drożdży 50g cukru 200 ml mleka 1 jak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.