Camembert smażony w panierce orzechowo-sezamowej

Camembert smażony w panierce orzechowo-sezamowej

Camembert smażony w panierce orzechowo-sezamowej

https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Pyszna przystawka, która może być początkiem wykwintnego obiadu lub stanowić samodzielną przekąskę. Rewelacyjnie komponuje się z dodatkiem żurawiny.   1 camembert Panierka: 1 małe jajko + 1 szczypta soli 15-20g orzechów (u mnie brazylijskie, makademia, pekan i włoskie) 1 łyżeczka sezamu 1 łyżeczka bułki tartej Dodatkowo: masło/olej do smażenia Orzechy drobno posiekać (użyłam malaksera) i połączyć z sezamem oraz bułką tartą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.