Sałatka z bazylią i jeżynami
Sałatka z bazylią i jeżynami
Składniki: (2 porcje) mieszanka sałat, np. roszponka, endywia frisee, endywia escarola mała garść listków świeżej bazylii zielonej mała garść listków świeżej bazylii fioletowej 1 szkl. jeżyn 120 g. sera camembert 1 małe jajko 4 łyżki bułki tartej 3-4 łyżki oleju rzepakowego Winegret 4 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki soku z cytryny 2 łyżki miodu Sałaty oraz bazylię dokładnie opłucz i osusz. Camembert (cały, okrągły) włóż do miseczki z rozmąconym widelcem jajkiem i obtocz w każdej strony. Przełóż do miseczki z ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Delicious Place
Autor
Delicious Place
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, bułki, sos winegret, sałatka, sałatki, sosy, roszponka, bagietka, przystawki, przekąski, przekąska, sos czosnkowy, salatka z jajkiem, sałatka z roszponką
Inne przepisy z Delicious Place
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję