Dziś nareszcie przyszedł czas na pieczenie piernika długodojrzewającego, który leżakował w lodówce przez 5 tygodni (tutaj znajdziesz przepis na ciasto >> klik <<). Spokojnie można go też upiec już po 4 tygodniach. Postanowiłam przełożyć go obłędną konfiturą z pomarańczy. Musisz jej spróbować! Dzięki temu, że po części przygotowana jest z całej pomarańczy ze skórką, jej smak jest niepowtarzalny, wykwintny i mega dobrze komponuje się ze słodkim czekoladowym piernikiem. Jeśli po przełożeniu piernika c...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...