Scroll down for recipe in English. Składniki: (2 porcje) 1 mniejsza dynia piżmowa 80 g. kaszy gryczanej 1 niewielka cebula 1 ząbek czosnku mała garść łuskanych orzechów włoskich mała garść łuskanych orzechów ziemnych 100 g. sera feta 5-6 gałązek tymianku 2 łyżki masła sól, pieprz Dynię przekrój wzdłuż na pół i wydrąż środek (również przy węższym końcu). Pozostaw 2-3 łyżki miąższu dyni i pokrój w małą kosteczkę. Kaszę gotuj w osolonej wodzie przez 15 minut. Odcedź. Na patelni rozpuść 1 łyżkę masła. Zeszklij ... czytaj dalej...
Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...