Przepis na : deser
Przyszedł czas by zrobić dla Was klasyczną karpatkę, bo jej czekoladowa wariacja już była KLIK! :) Myślałam o tym, aby przygotować ją w wersji bardziej fit, ale nie ma co się oszukiwać, żaden krem z jogurtów nie zastąpi klasycznego smaku krem budyniowego. Sprawi raczej, że karpatka nie będzie w ogóle smakować karpatką, więc darujmy sobie i zjedzmy po prostu kawałek tego kalorycznego ciasta z radością :) Składniki (blaszka o wym. dna 25x38 cm): Ciasto parzone: 190 ml wody 95 g masła 115 g mąki pszenne... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...