Scroll down for recipe in English. Składniki: (tortownica o średnicy 22 cm.) 200 g. czekolady gorzkiej Wawel 90% kakao 100 g. masła 3 jajka 100 g. cukru pudru 70 g. mąki pszennej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 szczypty soli Kajmak gruszkowy 3 średniej wielkości dojrzałe gruszki 180 g. śmietanki 36% 80 g. cukru Składniki na brownie powinny być w temperaturze pokojowej. Masło roztop i prawie zagotuj. Dodaj połamaną na kawałeczki czekoladę, odstaw na minutę. Następnie dokładnie wymieszaj z masłem, aż powsta... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...