SAŁATKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ WERSJA II

SAŁATKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ WERSJA II

SAŁATKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ WERSJA II

Sałatka z kapusty pekińskiej z dodatkiem marynowanych podgrzybków Składniki: 1 średnia kapusta pekińska 1 słoiczek ćwiartkowy marynowanych podgrzybków 2 czerwone cebule sól, pieprz, cukier oliwa  Sposób wykonania: Kapustę pekińską umyj i pokrój w drobne paseczki.  Marynowane podgrzybki odcedź, zalej zimną wodą i zostaw na 2 godziny, żeby się lekko wymoczyły.       Następnie ponownie odcedź i pokrój w paseczki. Dodaj do kapusty.  Cebulkę obierz i pokrój w drobną kostec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Darcia w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.