pasta jajeczna z rzerzuchą

pasta jajeczna z rzerzuchą

pasta jajeczna z rzerzuchą

Do przygotowania pasty jajecznej potrzebowałam rzerzuchy. Posiałam ją na tacce, którą rozścieliłam watą. R zerzucha rosła mi około półtora tygodnia. Należy pamiętać o tym by co dziennie ją podlewać. Składniki: 6 jajek ugotowanych na twardo 4 łyżki posiekanej rzerzuchy 1 łyżeczka chrzanu sól majonez Sposób wykonania: Obrane jajka potarkowałam na tarce o małych oczkach.Dodałam 4 łyżki posiekanej rzerzuchy , chrzan, sól i majonez. Wszystko dokładnie wymieszałam.  czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Darcia w kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.