Papryka marynowana

Papryka marynowana

Papryka marynowana

Często robię różnego rodzaju przetwory. Przygotowanie ich samodzielnie na pewno da nam satysfakcję, gdyż nie musimy zaopatrywać się w te kupne, a nasze domowe z pewnością będą smaczniejsze i zdrowsze. Moją propozycją jest papryka marynowana, która gości w mojej kuchni już od dawna. Wykorzystuję ją do kanapek, surówek, jak i do dań na gorąco. Każdemu z osobna polecam zrobienie własnych przetworów, satysfakcja gwarantowana!  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1kg papryki 1 cebula ziel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję