Panna cotta z musem jeżynowym
Panna cotta z musem jeżynowym
Przepis na : deser
Panna cotta to świetny deser na letnie dni. Robi się go bardzo szybko, a owoce możemy zmieniać w zależności od tego, jakie mamy pod ręką. Dzisiaj zrobiłam go z jeżynami, jednak te owoce mają drobne pestki i aby się ich pozbyć proponowałabym przetrzeć mus przez sitko. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 400 ml śmietanki 30% 200 ml mleka 3 łyżeczki żelatyny 1/4 szklanki wody 1/4 szklanki cukru 1 cukier waniliowy Mus jeżynowy: 400 g jeżyn 3 łyżki wody 4 łyżki cukru (adsbygoogle = wind... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Danka Pichci
Autor
Danka Pichci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
desery, deser, ciasto, szybkie ciasto
Inne przepisy z Danka Pichci
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję