Sezon arbuzowy w pełni, a koktajle to niezwykle szybki sposób na przetworzenie każdego typu owoców. I tak powstał ten koktajl - z czegoś co zawsze jest pod ręką. Proporcje na około 400ml, czyli solidne śniadanie. 1 banan 1 spory plaster arbuza 150 gram jogurtu naturalnego Banana obrać i pokroić w plastry. Arbuza obkroić ze skórki, pokroić w kawałki i wyciągnąć pestki. Do wysokiego naczynia włożyć jogurt i owoce i przetrzeć na jednolity, różowy napój. Podawać schłodzony. marcelina ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...