Mielone w cieście francuskim

Mielone w cieście francuskim

Mielone w cieście francuskim

Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1/2 kg zmielonej łopatki wieprzowej 1 puszka czerwonej fasoli 2 cebule 1 jajko 3-4 ząbki czosnku 1 kromka czerstwego chleba sól, pieprz słodka i ostra … Czytaj dalej Mielone w cieście francuskim czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu czarrna od kuchni

Autor

CzarrnaOdKuchniCzarrnaOdKuchni

Pracuję i zajmuję się domem. Zamiłowanie do gotowania i pieczenie odziedziczyłam w genach po Mamie. Jednak to, co najbardziej lubię robić w kuchni to wszelkiego rodzaju słodkości.
Poza tym mam kota, balkon pełen kaktusów i kolekcję kryminałów :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto francuskie, ciasto, chleb, czerwona fasola, wieprzowina

Inne przepisy z czarrna od kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.