Jabłka z agrestem

Jabłka z agrestem

Jabłka z agrestem

Składniki: 1 kg jabłek (waga po obraniu) 300 g agrestu, u mnie czerwony 1 szklanka erytrytolu, może być cukier Przygotowanie: Z agrestu usunąć końcówki i wrzucić na patelnię. Prażyć na … Czytaj dalej Jabłka z agrestem czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu czarrna od kuchni

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Autor

CzarrnaOdKuchniCzarrnaOdKuchni

Pracuję i zajmuję się domem. Zamiłowanie do gotowania i pieczenie odziedziczyłam w genach po Mamie. Jednak to, co najbardziej lubię robić w kuchni to wszelkiego rodzaju słodkości.
Poza tym mam kota, balkon pełen kaktusów i kolekcję kryminałów :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przetwory, jabłka, niskokaloryczne

Inne przepisy z czarrna od kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.