Wygląda niepozornie, ot taki placek, ale uwierzcie mi zachwyci Was smakiem. Wilgotne dzięki dodatkowi cukinii, pachnące cynamonem, a do tego kuszące bakaliową słodyczą. Nie będę Wam zachwalać, po prostu chwytajcie za przepis, biegnijcie po cukinię i do dzieła. Składniki: 2 i 1/4 szklanki mąki pszennej 4 jajka 3/4 szklanki cukru 2 łyżeczki cynamonu 2 łyżeczki sody 1 łyżeczka proszku do pieczenia szczypta soli 200 g masła 1/4 szklanki mleka 500 g cukinii 300 g jabłek garść suszonej żurawiny (pole... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...