Makaron z pieczarkami i fasolką szparagową

Makaron z pieczarkami i fasolką szparagową

Makaron z pieczarkami i fasolką szparagową

Dzień dobry kochani :-) Dziś mam dla Was kolejną propozycję na makaron tym razem w wersji warzywnej :) składniki 500 g pieczarek 450 g fasolki szparagowej duża cebula 4 ząbki czosnku 1 jajko duża garść pietruszki 200 g makaronu tagliatelle 2 łyżki jogurtu greckiego oliwa sól, pieprz, czosnek Fasolkę gotujemy ( ja miałam mrożoną gotowałam ok 8 minut). Pieczarki szatkujemy ,  cebulę kroimy w kostkę, makaron gotujemy.  Rozgrzewamy oliwę , wrzucamy cebulę i czosnek trzymamy do zeszklenia. Następnie dorzucamy p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cukier&Puder

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.