SERNIKOBROWNIE Z MUSEM RABARBAROWYM
SERNIKOBROWNIE Z MUSEM RABARBAROWYM
Delikatne, mięciutkie sernikobrownie, które wprost rozpływa się w ustach. Jest intensywne w smaku, lekko maziste i mało zakalcowate jak na brownie. Kremowa warstwa serowa po wyjęciu z piekarnika powinna być ścięta, ale nie twarda - w pełni zastygnie po wystudzeniu. Pamiętajcie, aby foremkę z podpieczonym brownie owinąć folią aluminiową, co zabezpieczy upieczone już ciasto przed wysuszeniem. Twaróg należy rozmiksować w malakserze lub kupić gotowy zmielony twaróg naturalny, gęsty, bez dodatków. Jeśli zależy wam na cze... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu cool and minty
Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Autor
COOL AND MINTY
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sernik, mus, twaróg, czekolada, mascarpone, ciasto, sernik pieczony, sernik z mascarpone, bez pieczenia, sernik bez pieczenia z twarogu, ciasta z masa, sernik bez pieczenia, sernik bez cukru, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia
Inne przepisy z cool and minty
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję