Crumble z czereśniami i migdałami, czyli owoce zapiekane pod kruszonką

Crumble z czereśniami i migdałami, czyli owoce zapiekane pod kruszonką

Crumble z czereśniami i migdałami, czyli owoce zapiekane pod kruszonką

Przepis na : deser

Szukając pomysłu na deser, który będzie pasował w tak upalne dni jak ostatnio, przypomniała sobie o crumble. Dawno już nie robiłam tego deseru, a jest przecież taki pyszny i prosty. Można go zaserwować w najprostszej formie, czyli po upieczeniu przełożyć na talerzyk lub podać w foremkach, w których się zapiekały. Smakuje pysznie z lodami i bitą śmietaną, ale także i samodzielnie, bez dodatków. Można powiedzieć, ze jest to deser idealny, nie uważacie? 😊 Składniki: czereśnie płatki migdałowe 200 g masła + trochę ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.