Chłodnik ogórkowo-koperkowy z rzodkiewką i jajkiem

Chłodnik ogórkowo-koperkowy z rzodkiewką i jajkiem

Chłodnik ogórkowo-koperkowy z rzodkiewką i jajkiem

Przepis na : obiad

Cóż lepszego na letni obiad niż chłodnik? Kiedy słońce przygrzewa i nie za bardzo chce się jeść, chłodniki są idealne. Lekkie, pożywne, pełne mikroelementów. Prawdziwe bomby witaminowe. Chłodnik można zrobić z najprostszych sezonowych produktów. Do tego odrobina naturalnego jogurtu i obiad gotowy. Można go przygotować z podwójnej porcji i mieć na dwa dni. Przechowa się w lodówce bez problemu. Ja najczęściej robię chłodnik z botwinką , ale to dlatego, że uwielbiam buraczki pod każdą postacią. Dla Was dzisiaj przyg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję