Dziś na śniadanie zawitała szakszuka na zielono – istny wiosenny ogródek na patelni! Jest tu wszystko, co zielone i dobre: szpinak, kolendra, awokado… a żeby nie było za zielono, dorzuciłam też złociste jajka – trochę dla kontrastu, a przede wszystkim do zjedzenia (bo nie samą zielenią człowiek żyje). Bo wiosna smakuje najlepiej z jajkiem, szpinakiem, awokado i ziołami To taka szakszuka , która wyszła na spacer po łące, wróciła z naręczem ziół i postanowiła rozgościć się na talerzu. Jeśli myślisz, że s... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Molekularny biolog z wykształcenia, kulinarna blogerka z zamiłowania