Sałatka na ciepło

Sałatka na ciepło

Sałatka na ciepło

Bakłażan z panierowaną mozzarellą to wyjątkowa przysmak dla smakoszy kulinarnych. Delikatnie usmażony bakłażan w towarzystwie sera mozzarella i rukoli , skropiony sosem winegret smakuje niezwykle wyjątkowo! Bakłażan, fantastyczne warzywo o fioletowym kolorze i gładkiej konsystencji, to jedno z moich ulubionych warzyw. Używam go do przygotowywania różnorodnych dań, takich jak zapiekane melanzane alla parmigiana , perska sałatka borani oraz wegetariańskie burgery . Swoje wyjątkowe walory bakłażan prezentuje w gulasza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.