Nadziewane pieczarki z orzechami i parmezanem

Nadziewane pieczarki z orzechami i parmezanem

Nadziewane pieczarki z orzechami i parmezanem

Grzyby uwielbiam i jem przez cały rok. Bardzo lubię nadziewane pieczarki. Tym razem przyrządziłam je z włoskimi orzechami i parmezanem. Są wspaniałe! Nadziewane pieczarki to świetne danie bufetowe lub dodatek do mięsa. Wybieram małe grzyby , takie na jeden kęs. Oczyszczam je pędzelkiem i nadziewam, za każdym razem czymś innym. Tym razem spróbowałam nadziać pieczarki orzechami i parmezanem. Dokonałam więc kolejnego kulinarnego odkrycie, że pieczarki świetnie pasują z orzechami! Nadziewane pieczarki Składniki: ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.