Jajka nadziewane łososiem

Jajka nadziewane łososiem

Jajka nadziewane łososiem

Jajka nadziewane gravad łososiem z koperkiem, obficie posypane świeżo utartym chrzanem. Pyszna propozycja na jajka nadziewane, nie tylko na Wielkanoc. Uwielbiam jajka! Mogę je jeść codziennie. Na moim wielkanocnym stole nie zabraknie jajek z całą pewnością. Przygotuję również jajka faszerowane boczkiem i awokado . Specjalnie dla mojego męża jajka faszerowane pieczarkami . Będzie bardzo jajecznie! Jajka nadziewane Składniki: 4 porcje 4 duże jajka 4 łyżki domowego majonezu, tutaj przepis 3 łyżki creme fraiche... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Autor

codojedzenia

Molekularny biolog z wykształcenia, kulinarna blogerka z zamiłowania

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

łosoś, jajka nadziewane, majonez, jajka faszerowane , wielkanoc, awokado, pieczarki, sałatki, boczek, sałatka, sałatka z łososiem, sałatka z łososia, świąteczne przepisy, przekąska, przekąski, salatka z jajkiem, sałatka z majonezem, pieczarki przekąska, awokado sałatka, sałatki wielkanocne, pyszna sałatka

Inne przepisy z codojedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.