Wołowina po chińsku

Wołowina po chińsku

Wołowina po chińsku

Przepis na : obiad

SKŁADNIKI marynata do mięsa: 220 g sosu czarnego chilli TaoTao- Czarny sos powstał z miłości do chili, wyrazistego ostro-słodkiego smaku i niezapomnianych impresji kulinarnych podczas dalekomorskiej podróży. Idealny do marynowania wołowiny i wieprzowiny, wspaniały jako dip do grillowanej piersi z kurczaka, do kanapek i zapiekanek z serem, także z tym pleśniowym oraz do przekąsek typu nachos. 4 łyżki sosu sojowo-grzybowego TaoTao- Sos sojowo-grzybowy TaoTao to tradycyjny chiński sos sojowy, wzbogacony o aromat grzybó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ClauditteMissCooking

Autor

Klaudia Leszczyńska-WachnikKlaudia Leszczyńska-Wachnik

Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, sosy, mięso, sos sojowy, marynaty, chilli, pieczarki, kuchnia chińska, kanapka, przekąska, pierś, dipy, nachos, wieprzowina, wołowina, piersi, kanapki, curry, zapiekanki, makarony, makaron, kurczak, zapiekanka, przekąski, zupa, sos chilli, dania mięsne, pierś kurczaka, obiad, zapiekanka z serem

Inne przepisy z ClauditteMissCooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.