Składniki: 3 woreczki ryżu 2 cebule 1 puszka tuńczyka (dowolny, ja lubię w oleju) 1 puszka groszku 5 kiszonych ogórków pieprz i sól do smaku Dodatki, to kwestia gustu. Ja dodałam i wymieszałam już na talerzu z majonezem i roszponką :) Przygotowanie: Co tu dużo pisać :) składniki mieszamy z ugotowanym i ostudzonym ryżem :). Cebula w kostkę, ogórki również. Odcedzić groszek. Tuńczyka dodać wraz z olejem lub odcedzić :) Smacznego !!! czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!