Składniki: 1 średnia marchewka 1 mała cebula 1 podudzie z kurczaka 1,5 litra wody 100 g naturalnego serka topionego 1 liść laurowy kilka ziaren ziela angielskiego pieprz sól słodka papryka 200 g makaronu świderki lub kokardki 1 łyżeczka suszonej bazylii posiekanego koperku Przygotowanie: Makaron ugotować al dente. Do garnka włożyć podudzie z kurczaka i zalać 1,5 litra wody, zagotować. Zdejmować szumowinę. Następnie dodać listek laurowy, ziele angielskie i trochę soli. Całość gotować na wolnym ogniu ok. 15 m... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.