Idealne na śniadanie, kolację lub przekąskę do szkoły, czy pracy. Składniki: Rozczyn: 400 ml mleka 20 g świeżych drożdży 1 łyżeczka cukru 4 - 5 łyżek mąki pszennej Ciasto: 3 szklanki mąki pszennej szczypta soli 100 g masła Nadzienie: 1 pęczek świeżego koperku 1 pęczek świeżej natki 100 g żółtego sera np. gouda sól pieprz Dodatkowo: 1 jajko Przygotowanie: Rozczyn - 400 ml mleka podgrzać w rondelku. drożdże rozkruszyć i połączyć z cukrem i zalać ciepłym mlekiem. Dodać mąkę wymieszać do momentu, aż się po... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.