Składniki: Mus I : 330 ml śmietanki kremówki 30% 2 łyżki cukru pudru 1 łyżka żelatyny z górką Mus II : 330 ml śmietanki kremówki 30% 2 łyżki cukru pudru 1 łyżka żelatyny z górką Mus śliwkowy: 1 kg śliwek ok. 4 łyżki szklanki cukru 2 opakowania galaretki jagodowej Dodatkowo: 2 opakowania galaretki o smaku wieloowocowym ok. 700 ml gorącej wody 2 opakowanie biszkoptów okrągłych Przygotowanie: 2 opakowania galaretki wieloowocowej rozpuścić w 700 ml gorącej wody i odstawić do wystygnięcia. Mus I -... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.