Składniki: 750 g sera białego sera 4 łyżki cukru 500 g truskawek 250 g borówek amerykańskich 2 opakowania galaretki truskawkowej 2 opakowania galaretki owoce leśne 200 ml mleka 3 łyżki żelatyny 250 g margaryny Dodatkowo: 2 opakowania galaretki agrestowej 700 ml gorącej wody opakowanie biszkoptów okrągłych Przygotowanie: Masa serowa - margarynę rozpuścić i odstawić do lekkiego przestudzenia. Mleko podgrzać, odstawić z ognia i dodać 3 łyżki żelatyny i mieszając rozpuścić. Rozpuszczoną margarynę z cukrem ubijamy ... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.