Składniki: 500 g sera białego 4 łyżki cukru pudru 1 łyżka cukru waniliowego 150 ml mleka 4-5 łyżek żelatyny 330 ml śmietanki kremówki 500 g borówki amerykańskiej 2 opakowania galaretki o smaku borówki ok. 700 ml gorącej wody 1 opakowanie biszkoptów okrągłych Przygotowanie: 2 opakowania galaretki borówkowej rozpuścić w 700 ml gorącej wody i odstawić do wystygnięcia. Borówkę amerykańską dokładnie wypłukać pod bieżącą zimną wodą i odcedzić. Następnie ok. 350 g zblędować. Pozostałą ... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.