Składniki: 4 - 5 płatów śledziowych 100 g ryżu (1 saszetka) 3 jajka 1 średni pomidor 4 ogórki konserwowe 1 średnia czerwona cebula 1 puszka kukurydzy (240 g) 1 - 2 łyżki majonezu sól pieprz czarny pęczek posiekanego koperku Przygotowanie: Ryż - zagotować w rondelku wodę, dodać sól. Woreczek ryżu włożyć do wrzątku. Gotować ok. 15 minut al dente. Wyjąc woreczek, odcedzić i przełożyć do dużej miski. Śledzie - osączamy za pomocą ręcznika papierowego z zalewy i kroimy w średnią kostkę. Cebulę czerwoną - ob... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.