Składniki: 100 g ryżu (1 woreczek) 3 jajka 4 ogórki konserwowe 0,5 puszki groszku konserwowego ok. 100 g szynki pół pęczka rzodkiewki sól mielony czarny pieprz mielona słodka papryka ok. 4-5 łyżeczek majonezu 2 łyżeczki musztardy np. ostrej Sposób przygotowania: We wrzącej osolonej wodzie ugotować ryż według opisu na opakowaniu. ryż odsączyć i wystudzić. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę. Rzodkiewkę umyć i pokroić w drobną kostkę. Następnie szynkę oraz ogórki konserwowe r... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.