Składniki: Biszkopt kakaowy: 6 jajek 6 łyżek cukru 5 łyżek mąki tortowej 1 łyżka proszku do pieczenia 1 łyżka ciemnego kakao Mus I: 330 ml śmietanki kremówki 30% 100 g gorzkiej czekolady 2 łyżki cukru pudru 1 kopiasta łyżka żelatyny Mus II: 330 ml śmietanki kremówki 30% 100 g białej czekolady 1 łyżka cukru pudru 1 kopiasta łyżka żelatyny Mus III: 330 ml śmietanki kremówki 30% 100 g mlecznej czekolady 1 łyżka cukru pudru 1 kopiasta łyżka żelatyny Przygotowanie Biszkopt kakaowy- Do miski przesi... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.