Składniki: 2 łyżki kawy cappuccino o smaku wiśni w czekoladzie lub innego smaku 150 g mąki pszennej 25 g płatków migdałowych 25 g orzeszków ziemnych 50 g cukru 100 g margaryny 30 ml gorącej wody Przygotowanie: Ma rgarynę rozpuszczamy w rondelku i schładzamy. Kawę rozpuścić w 30 ml gorącej wody i odstawić do ostudzenia. Płatki migdałowe i orzeszki ziemne rozdrobnić za pomocą rozdrabniacza elektrycznego na drobną mączkę. Do miski przesiać mąkę. Następnie dodajemy cukier, zmielone płatki migdałowe i zmielone...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.