Składniki: 1 i 1 / 2 szklanki mąki 3 / 4 szklanki cukru 1 / 2 szklanki lub 3 / 4 szklanki wiórków kokosowych 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 / 2 łyżeczki soli 1 szklanka mleka 1 / 3 szklanki oleju 1 łyżka cukru waniliowego 1 / 2 olejka waniliowego Przygotowanie: Przygotować dwie miski. Zgodnie za zasadą w jednej misce mieszamy wszystkie suche składniki, w drugiej wszystkie mokre składniki, a następnie dodajemy suche składniki do mokrych. Do jednej miski przesiać mąkę, ... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.