Składniki: 6 jajek 3/4 szklanki cukru kryształ 1 łyżka cukru waniliowego 1,5 szklanki mąki pszennej 1 szklanka mąki ziemniaczanej 1 łyżka proszku do pieczenia 250 g margaryny 500 g borówki amerykańskiej 1 łyżka ciemnego kakao U mnie szklanka ma 200 ml. Dekoracja: cukier puder do dekoracji Przygotowanie: Mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia przesiewamy. Margarynę rozpuszczamy i odstawiamy do ostygnięcia. Ubić jajka z cukrem i cukrem waniliowym do momentu zbielenia. Następnie dodać prze... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.